Τράπεζα Πειραιώς: Πιστωτική Κάρτα Mastercard των ΕΔ-Η νέα συμφωνία - ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ batsi

Breaking

ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ batsi

ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΣΠΑΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΥ

Scrolling box

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Τράπεζα Πειραιώς: Πιστωτική Κάρτα Mastercard των ΕΔ-Η νέα συμφωνία


Στις 17 Ιουνίου 2020 το πρόγραμμα επιβράβευσης χρήσης της πιστωτικής Mastercard® «Των Ενόπλων Δυνάμεων» διαφοροποιείται. Για τις συναλλαγές θα εκκαθαρίζονται από την 17η Ιουνίου και μετά θα λαμβάνετε 2% επιστροφή επί του ποσού των μηνιαίων συναλλαγών που πραγματοποιούνται σε Σουπερμάρκετ, Πρατήρια Υγρών Καυσίμων και Πληρωμές Σχολικών Διδάκτρων, με μέγιστο επιστρεφόμενο ποσό €100 ανά μηνιαίο λογαριασμό

Όπως ενημέρωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών (ΠΟΣ)- Η ανακοίνωση - ενημέρωση από την Τράπεζα Πειραιώς έχει όπως ακολουθεί:

«Διαφοροποίηση του Προγράμματος Επιβράβευσης Χρήσης των Κατόχων της Πιστωτικής Κάρτας Mastercard® των Ενόπλων Δυνάμεων.

Με χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συνεργασία της Τράπεζας, για έκδοση πιστωτικών καρτών, με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανανεώθηκε και η Τράπεζα Πειραιώς θα συνεχίσει να σας προσφέρει μοναδικά προνόμια.

Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε η διαφοροποίηση του Προγράμματος Επιβράβευσης Χρήσης των Κατόχων της Πιστωτικής Κάρτας Mastercard® των Ενόπλων Δυνάμεων, από την 17η Ιουνίου 2020. Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης χρήσης της κάρτας θα εφαρμοστεί σε όσες συναλλαγές εκκαθαριστούν από την Τράπεζα από την ανωτέρω ημερομηνία και μετά, και θα σας προσφέρει:

2% επιστροφή επί του ποσού των μηνιαίων συναλλαγών που πραγματοποιούνται με την κάρτα σας σε Σουπερμάρκετ, Πρατήρια Υγρών Καυσίμων και για Πληρωμές Σχολικών Διδάκτρων, με μέγιστο επιστρεφόμενο ποσό €100, ανά μηνιαίο λογαριασμό.

Ως απόρροια των ανωτέρω μεταβολών, από την ανωτέρω ημερομηνία, τροποποιείται το παράρτημα «Όροι Συμμετοχής στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Χρήσης των Κατόχων της Πιστωτικής Κάρτας Mastercard®των Ενόπλων Δυνάμεων».

Οι λοιποί όροι χρήσης (ενδεικτικά αναφέρουμε: επιτόκια, επιβράβευση συνεπών πληρωμών, ελάχιστη καταβολή κλπ.) παραμένουν αναλλοίωτοι και το πιστωτικό όριο της κάρτας σας παραμένει το μέχρι σήμερα ισχύον.

Επιπλέον λεπτομέρειες για την πιστωτική κάρτα μπορείτε να βρείτε εδώ.Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να καλέσετε στο 18 28 38 ή στο 210 3288000 και στο +30 210 3288000 από το εξωτερικό.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Τράπεζα Πειραιώς και δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα σας για κάθε ανάγκη ή επιθυμία σας».

ΠΗΓΗ: piraeusbank.gr

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/4/20, 12:13 π.μ.

    τι ισχύει πλέον για το επιτόκιο λογαριασμών μισθοδοσίας κ συντάξεων; εχει γινει νεα σύμβαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/4/20, 12:24 π.μ.

    Επιστροφή για συναλλαγές πλην αυτών που αναφέρονται δεν υπάρχουν σωστά? Απλά για επιβεβαίωση ρωτάω για να δω πλέον αν συμφέρει η χρήση της συγκεκριμένης πιστωτικής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/4/20, 1:29 π.μ.

      Όχι οι επιστροφές περιορίζονται σημαντικά. Στην ουσία καταργείται το πλεονέκτημα που είχαμε έναντι των άλλων καρτών.

      Αποτι καταλαβαίνω μέχρι τον Ιούνιο οι επιστροφές ισχύουν κανονικά για όλες τις κατηγορίες, αν θέλει κάποιος ας με διορθώσει

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/4/20, 1:53 π.μ.

      ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 5%

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/4/20, 1:58 π.μ.

      ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΥΕΘΑ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.{ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΤΟΚΙΟ Ο,Ο1%}.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/4/20, 7:52 π.μ.

    η πτώση των επιτοκίων δανεισμού των τραπεζών και η υποχρεωτική εκτέλεση ηλεκτρονικών συναλλαγών, για μισθωτούς και συνταξιούχους από φέτος που αντιστοιχεί στο 30 % του ετήσιου καθαρού ποσού επέφερε την δραστική μείωση των πλεονεκτημάτων στη πιστωτική κάρτα, μέχρι τέλος Απριλίου θα έχει υπογραφτεί η σύμβαση και πιθανόν να έχει ανακοινωθεί .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/4/20, 8:58 π.μ.

    Πλέον δεν συμφέρει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/4/20, 10:28 π.μ.

    Δυστυχώς κύριοι και κυρίες χάσαμεν....Είναι κοροϊδία να αποκαλούνται πλέον ως "προνόμια".
    Από μένα θα χάσει και η Τράπεζα Πειραιώς..Από δω πάνε και οι άλλοι (σε άλλο τραπεζικό ίδρυμα με καλύτερο επιτόκιο λογαριασμού μισθοδοσίας και καλύτερα προνόμια πιστωτικής κάρτας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/4/20, 11:03 π.μ.

    Από δω πάνε και οι άλλοι.Σ αλλη τραπεζα γρηγορα μηπως και καταλαβουν. ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλα θελει μυαλό να καταλαβουμε οτι μας δουλευουν...πουνε τα επιτοκια στα λιγα που εχουμε,,ποια προνομια..δουλευομαστε η εγω ειμαι χαζοσ...νομιζω σε αλλη τραπεζα ειναι μονοδρομος..αλλα αυτο θα ειχε δυναμη αν γινοταν μαζικα οπωσ καποτε που μας ειχαν παρει μαζικα να κανουμε λογαριασμους στην γενικη τραπεζα,,και η πειραιως πηρε μετα ετοιμους πελατες κ τωρα μας δουλευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Post Top Ad

Responsive Ads Here